51ppx视频在观看视频 51ppx视频在观看视频 ,奇米在线线看2019 奇米在线线看2019

发布日期:2021年05月08日
51ppx视频在观看视频 51ppx视频在观看视频 ,奇米在线线看2019 奇米在线线看2019

IT'S MORE THAN JUST OIL. IT'S LIQUID ENGINEERING.

TERVETULOA CASTROLIIN

It's more than just oil. It's liquid engineering. Castrol tarjoaa maailman tarvitsemat öljyt, nesteet ja voiteluaineet kaikille kuljettajille, moottoripyöräilijöille ja teollisuudenaloille.

Nesteinsinöörityön koti

Castrol on valmiina palvelemaan maailman jokaista kuljettajaa, moottoripyöräilijää ja teollisuudenalaa. Teemme tämän nesteinsinöörityöllä. Se merkitsee, että luomme korkean suorituskyvyn öljyjä, voiteluaineita, nesteitä ja rasvoja kaikenlaisiin sovelluksiin.

 

Tiedämme myös, että tarvitset toimivan maailman, joten voitelemme kaikki omistamasi auton tai moottoripyörän osat, paikallisen ostoskeskuksen liukuportaat, toimistosi hissin ja jopa tuotantolinjan, jolla jääkaappisi valmistettiin.

 

Olemme auttamassa maailman kaivoksissa ja louhoksissa, risteilyaluksilla ja lentokoneissa sekä tuulivoimapuistoissa ja vehnäpelloilla. Mitä tahansa tarvitsetkaan, me autamme sitä toteutumaan.

Viimeisimmät uutiset

51ppx视频在观看视频 51ppx视频在观看视频 ,奇米在线线看2019 奇米在线线看2019
* Testaus suoritettu verrattuna API SN -kulumisrajaan Sequence IVA -testissä ja ACEA-kulumisrajaan OM646LA-testissä.
** Keskimäärin, pyöristys lähimpään kokonaislukuun. Verrattuna samaan öljyyn, jossa ei ole Fluid TITANIUM -teknologiaa. Testi kattoi tuotteet, jotka edustavat 75 % vuoden 2017 myyntimäärästämme.